Ženski veliki brojevi cipela – Guliver cipele u kojima ćete šetati sa zadovoljstvom! Sa nama je lako lepo se obući i dobro izgledati. Lagane ženske cipele za devojke i žene sa velikim stopalima i dobrim ukusom, možete naći ovde! Naša posebna kategorija za žene sa velikim stopalima i još većim snovima, nudi vam prelepe i udobne cipele sa posebnim stilom.

Kožne duboke cipele 607 crne
4.799,00  RSD 6.799,00  RSD
Kožne duboke cipele 607 bordo
4.799,00  RSD 6.799,00  RSD

Naše ženske cipele velikih brojeva možete lepo uskladiti uz svaku odevnu varijantu. Velike kožne ženske cipele i cipele na štiklu u elegantnoj varijanti, velike ženske patike u trendu, duboke ženske patike za hladnije dane, velike ženske sandale za leto i velike baletanke raznih boja i modela. Mi smo vam obezbedili velike brojeve, a na vama je da odaberete savršen model za savršen izgled i da u našim cipelama bezbrižno hodate! Odaberite najlepše ženske cipele! Lako dostupni ženski veliki brojevi cipela za kompletan i savršen stajling!

Nisu lako dostupni ženski veliki brojevi cipela na našem tržištu. Devojkama i ženama sa većim stopalima nije lako, ali zato mi mislimo i na njih! Naša online prodavnica u svojoj ponudi ima i ženske cipele velikih brojeva. Nije teško biti u trendu uz nas. Mi mislimo na sve vas!


Ženski veliki brojevi cipela – Guliver cipele, za devojke i žene sa stilom. Trendi patike, tople duboke patike, baletanke, sandale, cipele na štiklu, ravne ženske cipele velikih brojeva i ostali modeli. Razni modeli u različitim bojama i velikih brojeva.