Ženske poluduboke čizme za svaku sezonu

Ženske poluduboke čizme idealne su za udoban hod tokom prohladnih i kišnih dana i tokom zime. Naša prodavnica u svojoj ponudi ima poluduboke ženske čizme za svaki dan, elegantne čizmice za svečanije prilike i klasične čizmice za sve sezone koje su odlična dopuna za savršen i potpun stajling. Tu si i nepromočive čizme za sneg koje će vas odlično ugrejati.

Kožne duboke cipele 607 bordo
4.799,00  RSD 6.799,00  RSD
Kožne duboke cipele 606 sive
4.799,00  RSD 6.799,00  RSD

Naša online prodavnica nudi vam elegantne čizmice i tople i vodootporne čizme za sneg. Kod nas ćete naći savršene kratke čizme za svaku odevnu kombinaciju: ženske poluduboke čizme od kože, kožne martinke, poluduboke čizme na štiklu, ženske kaubojke, lakovane martinke, ženske kanađanke, motorke, vodootporne italijanske tople ženske čizme za sneg, gumene čizme i ostale modele.

Naše ženske poluduboke čizme su pravi hit i pun pogodak za svaku sezonu!

Ugodne su za duge šetnje, a neki modeli sa postavom ili od kože, idealni su da ugreju stopala, za sneg i veoma hladne zimske dane. Elegantne ženske poluduboke čizme, postavljene, vodootporne, ženske kožne čizme, ravne ili sa štiklom, debelom štiklom, muškom štiklom, sa krznom ili tanke i lagane. Razni modeli, raznih boja. Naši modeli čizmica se odlično kombinuju uz razne stilove odevanja.

Izaberite najpraktičnije i najudobnije čizme iz naše prodavnice! Najlepše ženske čizmice, poluduboki modeli koji su u trendu svake sezone i poluduboke ženske čizme za sneg. Naše slatke čizmice odaju mladalački i opušten stil! Ženske kožne poluduboke čizme, nezaobilazne martinke, poluduboke čizme na štiklu, elegantne čizmice sa resama, kaubojke, martinke, ženske kanađanke, ženske postavljene duboke kanađanke, vodoodbojne italijanske tople čizme za sneg i još mnogo novih modela. Naše elegantne čizmice raznih boja, idealne su uz letnje haljinice, a za hladnije vreme ništa vas neće bolje ugrejati nego poluduboke postavljene ženske čizme i ženske kožne poluduboke čizme! Pogledajte naš bogat izbor i super cene i odaberite savršene ženske poluduboke čizme iz naše ponude!