Lagane i udobne ženske papuče, anatomske papuče

Sa dolaskom toplijih dana, stiže i velika potražnja lagane obuće, a naše udobne ženske papuče su pravi pogodak za vaša stopala. Ništa nije ugodnije od izlaska iz zatvorenih cipela i uskakanje u lagane papuče, anatomske papuče ili udobne kožne klompe, u kojima ležerno možete provesti ceo dan na nogama.

Nema dostupnih zapisa.

Kod nas ćete pronaći moderne ženske papuče u raznim bojama, ravne papuče sa debelim đonom, kožne papuče i kožne klompe, sobne papuče i slično. Neke od naših specijalnih papuča rado se nose svaki dan i deo su uniforme na veoma zahtevnim poslovima: naše udobne kožne anatomske papuče i kožne anatomske klompe raznih modela i boja (bele, crne, roze, zlatne, srebrne..) Odlično se kombinuju uz svaki stil odevanja. Probajte ih i vi!


Vreme je da iskočite iz zatvorene obuće i uskočite u najudobnije ženske papuče po preporuci stručnjaka! Imamo omiljenu letnju obuću za vas!

Udobne ženske papuče idealne za kuću, šetnje, posao i posebne prilike. Prelistajte našu ponudu!

Razni modeli u različitim bojama za svačiji ukus. Moderne i elegantne ženske papuče za šetnju i posebne prilike, kvalitetne kožne papuče, ravne papuče sa debelim đonom, medicinske anatomske papuče i anatomske klompe za posao, papuče za kuću, sobne papuče itd.

Naša preporuka: Naše kožne anatomske papuče i kožne anatomske klompe garantuju apsulutnu udobnost nogu i daju osećaj sigurnosti i stabilnosti. Đonovi su lagani, fleksibilni i otporni na klizanje. Obuća je otporna na abraziju, pruža zaštitu pri hodanju i smanjuje pritisak na kolena, kukove i kičmu. Tehnologija izrade omogućava bolju cirkulaciju, uklanja nelagodnosti oticanja nogu i bolove u kukovima. Prelistajte našu ponudu i odlučite se za prijatne i udobne ženske papuče iz naše prodavnice!