Ženske espadrile – špagerice, najlaganija letnja obuća


Klasične ženske espadrile su savršene ženske cipele za leto, a karakteriše ih platno i đon od jute. Potiču iz Katalonije, a naziv Espadrile potiče od francuske reči espadrille i špansko-katalonske espardenya - naziv biljke od koga je napravljen đon. Širom stare Jugoslavije bile su poznate kao špagerice. Ženske espadrile su ponovo u modi!

Ženske espadrile je proslavila slavna glumica Lorin Bekol 1948. godine u filmu „Kej Largo”. Originalne klasične espadrile nisu pogodne za vlagu i kišu, već samo za suvo vreme. Novi modeli su malo otporniji i izrađuju se od različitih materijala. U našoj prodavnici možete naći ženske klasične espadrile, ženske patike espadrile i ženske sandale espadrile.

Kožne ženske espadrile HY1004 roze
3.799,00  RSD 4.699,00  RSD

Pripremite se za tople dane uz naše najlepše ženske cipele za leto! Lagane ženske espadrile su omiljeni komadi obuće mnogih devojaka i žena i idealne su za toplo vreme. Neki naši modeli špagerica nose se od početka proleća do kraja jeseni. U ponudi imamo espadrile kao lagane ženske letnje cipele, ženske letnje patike i najnovije espadrile - ženske sandale espadrile - ženske sandale na debelom đonu.

Jednostavne, a udobne! Retro, a moderne! Najlepše ženske espadrile - ženske špagerice! Izaberite savršen model: jednostavne ženske klasične espadrile, i malo drugačiji modeli: ženske moderne espadrile sa gumenim đonom, ženske kožne espadrile, ženske sandale espadrile, itd. Pronađite u našoj prodavnici najudobnije i najlepše ženske letnje cipele! Kliknite sad na najlepši par i uverite se u kvalitet i udobnost! Ne oklevajte!