Ženske espadrile – špagerice, najlaganija letnja obuća


Klasične ženske espadrile su savršene ženske cipele za leto, a karakteriše ih platno i đon od jute. Potiču iz Katalonije, a naziv Espadrile potiče od francuske reči espadrille i špansko-katalonske espardenya - naziv biljke od koga je napravljen đon. Širom stare Jugoslavije bile su poznate kao špagerice. Ženske espadrile su ponovo u modi!

Ženske espadrile je proslavila slavna glumica Lorin Bekol 1948. godine u filmu „Kej Largo”. Originalne klasične espadrile nisu pogodne za vlagu i kišu, već samo za suvo vreme. Novi modeli su malo otporniji i izrađuju se od različitih materijala. U našoj prodavnici možete naći ženske klasične espadrile, ženske patike espadrile i ženske sandale espadrile.

Nema dostupnih zapisa.

Pripremite se za tople dane uz naše najlepše ženske cipele za leto! Lagane ženske espadrile su omiljeni komadi obuće mnogih devojaka i žena i idealne su za toplo vreme. Neki naši modeli špagerica nose se od početka proleća do kraja jeseni. U ponudi imamo espadrile kao lagane ženske letnje cipele, ženske letnje patike i najnovije espadrile - ženske sandale espadrile - ženske sandale na debelom đonu.

Jednostavne, a udobne! Retro, a moderne! Najlepše ženske espadrile - ženske špagerice! Izaberite savršen model: jednostavne ženske klasične espadrile, i malo drugačiji modeli: ženske moderne espadrile sa gumenim đonom, ženske kožne espadrile, ženske sandale espadrile, itd. Pronađite u našoj prodavnici najudobnije i najlepše ženske letnje cipele! Kliknite sad na najlepši par i uverite se u kvalitet i udobnost! Ne oklevajte!