Eh, te ženske cipele - želiš da imaš neke koje će ti biti i udobne, i elegantne, ali koje će usput govoriti i nešto o tebi.

A onda kada bolje razmisliš, želiš samo da budu što jednostavnije moguće, i što praktičnije jer će se u njima provoditi neko vreme. Kada bi sve to moglo da se nađe u jednim cipelama! Na svu sreću, danas je izbor toliki da ćeš sigurno naći baš takve koje tražiš, a možda nisi ni svesna da su baš one koje su ti suđene samo na par klikova od tebe. Možda sada u to ne veruješ, ali već posle desetak minuta ćeš se zapitati da li smo stvarno bili u pravu. 

Nego, šta si ono rekla - zbog čega si krenula u kupovinu novih cipela? Hoćeš da se skockaš za novi posao na koji krećeš od ponedeljka, udaje ti se ćerka najbolje drugarice, ili te je možda muž opet iznervirao oko neke sitnice, pa sada želiš baš u inat da uzmeš još jedan par cipela? A možda samo hoćeš da sebe častiš jer - zašto da ne? Oboje znamo da si to odavno zaslužila. Nema problema - slobodno izvoli u našu ponudu ženskih cipela jer je Obuća Gazela za tebe spremila modele kojima nećeš moći da odoliš. No, pazi - naći ćeš mnogo više od onoga što očekuješ…

Nema dostupnih zapisa.

Da li ti se ponuda koju si do sada videli svidela? Ako još nisi našla ništa za sebe, slobodno nastavi dalje, ima još puno toga što nisi pogledala. Nemoj se zaustavljati samo na jednom modelu, dizajnu ili boji - slobodno pogledaj i one pre, i one posle njih, i možda ćeš ugledati neke za koje nisi ni znala da bi ti se mogle svideti.

Ženske cipele koje ti ovde nudimo nisu deo svakodnevne ponude. Njih je birala  žena kao što si ti, neka koja ima istu viziju onoga što želi da nosi i svesna je svih problema koji dolaze kada se krene u potragu za takvim cipelama. 

Ovde su izloženi modeli za tebe koja u njima vidiš mnogo više od obuće koju ćeš nositi samo na posao, ovo su cipele za tebe koja si svesna da sa njima možeš poslati jasnu poruku bez izgovorene reči, i da one mogu biti ona dobitna kombinacija u tvom beskompromisnom stavu prema svetu. Svesni smo koliko je jedna ženska cipela bitna u nekim situacijama, te smo stoga i želeli da ti ponudimo samo najbolje. Elegancija i kvalitet idu “ruku pod ruku”, i to je ono što možeš očekivati kada budeš nastavila sa pretraživanjem.

Kao što je i svaka od Vas jedinstvena, tako i svaka ženska cipela u našoj kolekciji priča samo svoju priču, i čeka pravu nogu za nju. Možda si baš ti ta koja će je izabrati, i koja će je nositi sa ponosom i stavom. Cipele će te svakako čekati ma koliko ti ponekada bila neodlučna. One će znati da te cene i u slučaju da izabereš neke druge jer znaju da će neka sledeća koja ih bude pogledala izabrati baš njih. No, ipak nemoj oklevati. Neke divne cipele koje si danas videle možda već sutra neće biti tu, ili će možda tvoj broj biti prodat tik tebi ispred nosa. Svi vrlo dobro znamo da najbolje cipele nemaju cenu, a to je naročito slučaj kada ti se čini da su neke napravljene baš i isključivo za tebe.

U potragu za pravim cipelama kreni sama ili sa nekom od drugarica. Partnera ostavi sa strane, neka on bira ono što bolje zna, neki dobar film ili restoran. Odabir ženskih cipela neka bude ipak samo tvoj izbor jer ti najbolje znaš šta želiš, a i ti si ta koja će ih posle nositi.