Gde god da pogledaš, izbor ženske obuće je toliki da nekada nisi sigurna odakle da kreneš u kupovinu.

Naročito ako imaš svoj stil koji hoćeš da furaš, pa tražiš ono što ide uz njega. Mnogo je faktora koji tu odlučuju, znam, ali dobro je imati sve najbolje stvari na jednom mestu, pa onda polako i bez žurbe odlučiti. Dobri komadi se ne kupuju svaki dan, a do savršenog para ženske obuće je baš teško doći. Mi smo tu da ti pomognemo, i da saberemo tvoje misli kako bi dobila baš ono što želiš. 

Slobodno se prvo upoznaj sa našom ponudom. Dobro pogledaj i prouči omiljene modele, bukmarkuj ono što ti se sviđa, pa onda polako kreni da praviš uži izbor.  Naravno, pomoć najbolje prijateljice neće biti višak, te joj slobodno pošalji ono što ti se sviđa čisto da čuješ i njeno mišljenje. Dobrih i korisnih saveta nikad nije dovoljno, ali si ipak ti ta koja će na kraju odlučiti i kupiti ono što ti se najviše sviđa.

Trenutno si tek na kraju jednog malog dela svega onoga što od ženske obuće ovde možeš pronaći. Mnogi dizajneri i umetnici izrade obuće su se potrudili da ti predstave svoje najrafiniranije proizvode, te sada izbor ostaje na tebi, da se jednostavno izgubiš u bespućima ženske obuće i odabereš one koje želiš. A tamo će te čekati nezaobilazne ženske cipele, jedan od simbola ženstvenosti i detalj kojeg su cipelarnici uvek puni. To se isto može reći i za mnoge ženske patike u slučaju da te možda više interesuje casual izgled koji će odavati utisak opuštenosti i bezbrižnosti, ili u slučaju da si više sportski tip, pa su ti one u svakom pogledu prijatnije i udobnije. 

Možda si mislila da martinke nećeš naći kod nas, ali pogledaj malo bolje. Da, da, tu su i klasične, i one nešto drugačijeg dizajna i boja. Možda će te vratiti u mladost, možda iz njih nikada nisi ni izlazila, pa bi samo da ih obnoviš - razlog nije bitan ako su ti nadohvat ruke. 

A, da li si videla deo sa dubokim čizmama? Ima i onih iz nove kolekcije koje se ne skidaju sa trgova velikih gradova ove sezone. Mnogi misle da su nepristupačne, ali ti ćeš se uveriti da ipak nisu.  A ne bi se smele zanemariti ni poluduboke, čizme koje se ili vole, ili se ne vole. 

Ima tome godina kako su se na policama ponovo pojavile i baletanke za koje se mislilo da su stvar prošlosti. Ispostavilo se da je to bilo krivo mišljenje, a mi ćemo ti pokazati da je sve upravo suprotno. 

A ako se polako pripremaš za godišnji odmor koji si već rezervisala, onda su ti ženske papuče i espadrile nezaobilazan kutak za razgledanje i kupovinu. Možda ti sam pogled na njih donese leto brže nego što si to i mislila. No, ne zaboravi - najbolji komadi se uvek najbrže i rasprodaju!