Udobni ulošci za obuću, za udoban korak


Ulošci za obuću se preporučuju za podešavanje veličine, visine i udobnosti obuće. U našem asortimanu, pored kvalitetne obuće, možete pronaći i kvalitetan italijanski uložak za cipele po povoljnoj ceni. Sve vrste naših uložaka možete pronaći do broja 46. Manje veličine su podesive sečenjem po šablonu, za odgovarajuću veličinu stopala.

Naš asortiman za dodatnu udobnost čine: silikonski ulošci za cipele i sandale sa štiklom, topli ulošci za obuću, upijajući ulošci za obuću, vuneni ulošci, pamučni ulošci za obuću, mirišljavi ulošci za obuću, ulošci za podešavanje veličine, kožni ulošci za cipele, ulošci za baletanke i ulošci za salonke.

Naši ulošci za obuću ne žuljaju, a umeju da rashlade i da ugreju

Ulošci za cipele iz našeg asortimana kozmetike za obuću, umnogome povećavaju udobnost obuće i naše mušterije su veoma zadovoljne njima.

Naša preporuka za zimski period su topli ulošci za obuću sa krznom i izolacijom - Gelo Stop zimski ulošci, vuneni ulošci. Upijajući ulošci za obuću su odlični za sportiste i osobe koji dugo vremena provode obuveni - Termico zimski uložak, sportski antibakterijski uložak za patike - Futing i Carbone - letnji uložak za obuću. Upijaju vlagu, čine stopalo suvim i sprečavaju neprijatan miris stopala i obuće. Mirišljavi ulošci za obuću - letnji ulošci Fauno - pamučni ulošci za obuću, ulošci sa mirisom bora i sportski ulošci za patike - Futing. Silikonski jastučići za cipele i sandale sa štiklom, za prednji deo cipela, povećavaju udobnost i sprečavaju bol u stopalu, kao i proklizavanje u cipelama. Kožni uložak za cipele - za smanjenje broja, stavlja se u prednji deo cipele i povećava udobnost obuće. Idealan je kao uložak za baletanke ili salonke. Ako vam trebaju topli ulošci za obuću, kao što su vuneni ulošci ili upijajući ulošci za obuću, pamučni ulošci za obuću ili mirišljavi ulošci za obuću, na pravom ste mestu. Najbolji ulošci za cipele nalaze se kod nas!

Podesite udobnost vaše omiljene cipele! Naši ulošci za obuću nikoga nisu nažuljali! Poručite svoj uložak za cipele i uverite se!