Toliko dobrih muških cipela viđaš svaki dan, i verovatno često pomisliš kako bi voleo da imaš neke od njih. Problem je samo što nisi nigde video da se prodaju, a nikako da nađeš vreme da odeš negde preko da ih pazariš. Ali sada više moraš da brineš – došao si na pravo mesto jer sve ono što ti se sviđa možeš naći i u našem shopu. Kako? Vrlo jednostavno – pratimo svetske trendove, i sve ono što je dobro i kvalitetno želimo da ponudimo ljudima kao što si ti. Znamo da je ti je vreme bitno, i da ga nemaš previše naročito kada dođe neka stani-pani situacija u kojoj brzo moraš da se odlučiš za dobar model. Zato skuvaj sebi jednu kafu, zavali se u fotelju, i kreni u avanturu na kraju koje ćeš imati barem još jedan par dobrih, muških cipela. Samo malo spusti kursor dole, i prvi modeli su već tu.

Kožne muške mokasine 401-2 bež
4.499,00  RSD 6.799,00  RSD

Muškarac koji želi da dobro izgleda mora da ima i dobre cipele, i to već sigurno dobro znaš. Uz dobro odelo, one će govoriti o tebi kao o ozbiljnom sagovorniku i o stavu kojeg želiš da preneseš. Ali sama pomisao na obilaske tolikih radnji kako bi kupio cipele budila je često u tebi želju da odustaneš. Kod nas je baš sve suprotno – ono što ti nudimo na ovom mestu je najbolji izbor trenutne ponude, i neće ti biti potrebno ni da izađeš iz kuće kako bi došao do svojih idealnih cipela. Broj koji nosiš već znaš, dakle samo ti ostaje da kreneš u potragu, i da se odlučiš za one prave koje ti se u ovom trenutku najviše sviđaju.
Kreni polako, ne žuri, ipak se one ne kupuju svaki dan. Možda su cipele koje tražiš na poslednjoj stranici, pa nemoj da te mrzi da razgledaš do kraja. A znaj da to može biti i više pari, ako ne možeš da se odlučiš za jedne.
Nisu sve cipele za iste prilike, i potrebno je malo i da se prilagodiš nameni za koju ih kupuješ. Ne zaboravi još jednu bitnu stvar – tvoj ukus je isto od presudne važnosti. Nema potrebe da menjaš nešto što znaš da će ti se sigurno dopasti, i što ćeš želeti da nosiš. Budi i dalje svoj, i ne dozvoli da ti bilo ko određuje šta bi trebalo da izabereš.
A ako si baš sada poželeo da se malo poigraš i da probaš nešto novo, pa da sa klasičnih muških cipela pređeš na cipele/patike – zašto da ne, samo napred! Imamo i njih u velikom izboru, i u različitim dezenima, pa slobodno izaberi one koje ti se najviše dopadaju.
A ako si u frci, i koliko sutra su ti potrebne neke dobre kožne cipele za odlazak na neku proslavu na koju si potpuno zaboravio, nema potrebe da te boli glava – samo nastavi da razgledaš, i naići ćeš i na njih. I to ne na jedan par ili model – imamo ih koliko hoćeš, pa ćeš sigurno biti dobro skockan za tu priliku, a znamo da ti je to važno.