Kozmetika za obuću, za održavanje eko kože i kože.
Naša kozmetika za obuću je neophodna za pravilno održavanje kožne obuće, kako bi se sačuvale njihove osnovne vrednosti i nepromenjen izgled, postigla rezistentnost na nečistoću, vlagu i ostale spoljne uticaje. Naročito za održavanje eko kože i kože koje nisu već u postupku strojenja napravljene vodootpornim i kojima je potrebna zaštita od vlage. Impregnacija obuće je najvažniji deo svake nege.

Veoma je bitno poznavati razliku između vrsta kože, kada je u pitanju kupovina obuće i održavanje eko kože i kože. Ta razlika proizilazi iz velike razlike u strukturi materijala i njihovoj obradi.   

Kozmetika za obuću i održavanje kožne obuće je neophodno za izgled, udobnost i trajnost, a korišćenje specijalnih uložaka za još veću udobnost obuće. Šta koristiti za održavanje obuće zavisi od materijala, a naši proizvodi će Vam najbolje poslužiti za održavanje eko kože, prave kože i ostalih materijala.

Nema dostupnih zapisa.

Kozmetika za obuću iz naše prodavnice: Kreme za održavanje i čišćenje obuće, sprejevi za obuću i ulošci za obuću

Naše peporuke i najbolji proizvodi za održavanje kožne obuće:
1. Hemel krema za održavanje eko kože i kože - Kvalitetna krema koja sadrži sve neophodne sastojke za zaštitu i održavanje kvaliteta glatke, lakovane, prirodne i veštačke kože, svih boja (jakne, patike, cipele, tašne, novčanike, kaiševe, kopačke, lopte, nameštaj, enterijer automobile, itd.). 

2. Sprej za impregnaciju - Ovaj vrhunski proizvod je neophodan za zaštitu obuće od vode, vlage, prljavštine i snega, a pogodan je i za kožne jakne, ukoliko želite da budu vodootporne.

3. Ulošci za obuću igraju veliku ulogu za svaki udoban korak - Silikonski jastučići za cipele i sandale sa štiklom služe da poboljšaju udobnost Vaših omiljenih cipela, a ostali ulošci služe za podešavanje veličine, visine, kao upijači vlage ili grejači stopala.


Uz kvalitetnu i lepu obuću, preporučujemo i kvalitetnu kozmetiku za negu kože i tople, upijajuće uloške i ostale proizvode za dodatnu udobnost ili korigovanje veličine. Kozmetika za obuću iz naše prodavnice je pravi izbor kada je u pitanju održavanje eko kože, kože i ostalih materijala, zaštita obuće, ali i Vaših stopala.