Dečija obuća je bitna za pravilan hod i razvoj deteta  

Najvažniji deo odeće svakog deteta je dečija obuća. Udobne dečije sandale, dečije čizme ili slično. Ako je suviše gruba, preširoka ili preuska, bilo koja od ovih stvari može prouzrokovati oštećenje stopala tokom rasta, koje može izazvati probleme čak i kasnije, u odraslom dobu. Budući da dečija stopala rastu vrlo brzo, trebalo bi ih meriti svaki put kada se kupuje nova obuća za decu, posebno dečije cipele za školu, koje će verovatno nositi najčešće. Procenjuje se da će prosečno dete preći milion koraka u njima.

Dečija obuća u našoj prodavnici je vrlo raznovrsna: obuća za bebe, dečije cipele sa anatomskim uloškom, dečije patofne sa anatomskim uloškom, dečije sandale i dečije espadrile, baletanke za devojčice, dečije patike, patike za fudbal i dečije čizme. Trajnost je važna. Obuća za decu ne bi trebalo da se istroši pre nego što je dete preraste. Deca su najiskrenije mušterije. Dobri su kritičari, surovo su iskreni i otvoreni, a to je sve što je potrebno da otkrijete najbolje brendove i njihove omiljene i najudobnije dečije cipele za igru, sport ili školu.

Pretesna dečija obuća može biti velika agonija za dete u razvoju i može uzrokovati deformacije stopala i čukljeve. Do četvrte godine, dečija stopala rastu u proseku za dve pune veličine svake godine, a posle toga, za jednu veličinu svake godine. Kod odabira cipela za mlađu decu, pažljivo razmisliti o periodu razvoja - da li puze, nestabilno hodaju ili pravilno hodaju (počinje između treće i pete godine). Dečija obuća mora pružiti odgovarajući komfor, stabilnost i fleksibilnost kako bi ispunila zadatak.

Savet: Razmislite o tome koliko je obuća za decu jednostavna za obuvanje i izuvanje. Dečija obuća sa pertlama, na primer, nije odgovarajuća deci koja ne umeju vezivati pertle.

Udobna dečija obuća cupka na našem sajtu! Najbolja obuća za bebe, udobne dečije patofne sa anatomskim uloškom, cipele za prohodavanje, dečije cipele sa anatomskim uloškom, dečije sandale i dečije espadrile, najlepše baletanke za devojčice, udobne dečije patike, patike za fudbal (brojevi do 39) i tople dečije čizme... Obaberite najbolje za decu!